Jenter bilder tynne jenter

jenter bilder tynne jenter

It is one of the most powerful forces that shape history. Før i tiden ble frodige kvinner gjerne forgudet og portrettert i malerier. I dag hvor de fleste har nok mat og vet mer om de helsemessige aspektene med overvekt er det vel gjerne helst den andre veien det går i for de fleste, men hvem har vel rett til å si hva som er riktig for deg.

Liker du et bilde fra pålogginsskjermen til Windows 10? Alle de damene i eksemplene til trådstarter jo morbid overvektige. Er nok som sagt en vanligere preferanse enn mange skulle tro. Ashley Graham og Ellana Bryan er jo to flotte formfulle bikinimodeller, om enn noe mindre enn trådstarter sine eksempler muligens:.

Dette innlegget har blitt redigert av afterall: Morbid overvektig er de neppe. Ashley Graham og Ellana Bryan er jo to flotte formfulle bikinimodeller, om enn noe mindre enn trådstarter sine eksempler muligens: Man kan være rimelig tykk og fortsatt være sunn.

Det er ikke vekten eller flesket alene som definerer "sunnhetsgraden". Problemer oppstår når man spiser ræva mat, masse sukker, lite bevegelse og generell "jeg gir faen i helsen min", men det kan man gjøre som tynn også.

Det er heller ikke gitt at man blir slank selv om man trener og spiser "riktig". Opp Rapporter 18 medlem medlem Bruker. Det kan nok være en bieffekt av samtidens fettstigma at noen mennesker tror de er sunne bare de er slanke.

Lurer på stor den samfunnskostnaden er. Det lurer jeg på også. Plenty av folk med livsstilsykdomer som er slanke. Jeg vil også tro at stigmataen fører til dårlig motivasjon for tykke folk. Hvis man trener og spiser bra uten å gå ned i vekt så blir man ikke veldig motivert til å fortsette selv om man blir sunnere.

Jeg vil heller ha en tykk dame som klarer å bevege seg litt enn ei tynn jente som er like lat som meg. Opp Rapporter Side 1 av 2 1 2 Neste Tilbake til Seksualitet 0 bruker e leser denne tråden 0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer. Søk Avansert søk Søk i seksjon: Logg inn     Registrer deg. Bienes komplekse hjerne skal gjøre droner selvkjørende Tu.

Ultimate har alle figurene Gamer. Three Houses kunngjort til Switch Gamer. Deaktivert javascript oppdaget Du har deaktivert javascript. Startet av AnonymDiskusjon , Side 1 av 2 1 2 Neste. AnonymDiskusjon er en virtuell bruker opprettet av administratorene som alle anonymiserte innlegg kobles til i stedet for den egentlige brukeren. Vi sier "sykelig overvekt". Det er overvekt på 50 kilo eller mer, BMI over 40, eller over 35 med tilleggssykdommer.

Svar på siterte innlegg       Tøm. Og hvis du har masse muskler, veier du mer som tilsier at MBI-en din er mest sannsynlig høyere! Alle disse jentene var jo klin lik nesten, noen unntak. Caoline, du kunne jo holdt det litt lenger åpent, for det er jo ikke bare og bare å sende inn et bilde av seg selv hvis du er større enn andre, noen vil faktisk tenke gjennom det før de poster det på Norges største blogg… så… men uansett, greit konsept, men litt fail!

Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke. For det er ikke annet enn løgn. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av år gamle jenter de fleste av dem med flat mage og smale bein. Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene.

Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage. Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene.

Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv. Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett.

Du er ei herlig jente Caroline, stå på! Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage. Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for. Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre. Så full creds til Caroline! Det er ingen her som er under 18! Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut.

Det er damer her i strl. Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene.

Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work! Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en. Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former.

Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone. Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det. Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline!

Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott! Det er kvinner her fra i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det. For en flott samling av bikiniklare jenter — i alle fasonger!

Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over både positive og negative om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min! Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!: Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse — så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!: Nei, jeg vet det!

Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere. Så jeg var en av de 3: Kanskje neste gang ja: D Veldig flott initiativ uansett!!!

Du er flink, Caroline: Stor inspirasjon i hverdagen. Både når det gjelder trening og kosthold: Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med!

Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende. Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening. Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: Jeg tar av meg…. Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress? Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen? Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem.

Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene. Kan man sende inn enda — hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene.

Kan hende de ikke synes de har fine kropper? Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. Uansett — bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! Når man etterspør frivillige til en bildesamling som dette så er det klart at det blir en liten skjevfordeling! Det må man jo regne med. Og utvalget er jo ikke representativt, men Caroline sa heller aldri at det skulle være det! Det var jo de 95 første som fikk komme med, og det er jo bare tilfeldig hvem som sitter og leser bloggen på det tidspunktet Caroline poster innleggene sine så..

Selv om det ikke var så mange super-overvektige i denne bildeserien, så er det mange ulike kropper her. Og alle har forskjellige former og fasonger. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Det går jo an å ha komplekser selv om man er tilsynelatende tynn… Som Caroline selv skrev, så er det mange som har slitt med spiseforstyrrelser her.

Og det er flott at både de som har slitt med under- og overspising stiller opp. Jeg synes det er beundringsverdig! Dette innlegget handlet jo primært om helse og at man er fornøyd med den man er i DAG! Så hadde du vært fornøyd, så hadde du nok sendt inn et bilde du også… Og da ville det kanskje ha vært større variasjon, hvem vet? Dette tror jeg faktisk er ditt aller beste innlegg, og jeg har fulgt bloggen din i minst tre år.

Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset. Helt enig kjempe bra innlegg! MEN hvor har du fra at skandinaviske jenter er kjent for å være verdens peneste.?

Det varierer sikkert alt etter hvor folk kommer i fra. For noen er vel svenske damer verdens vakreste, og noen andre er norske damer verdens vakreste.. Nettopp — og noen liker svensker, noen liker norsker og noen liker hverken svensk eller norsk, men noen langt andre nasjonaliteter: For et flott innlegg, Caroline!

Du er virkelig et fantastisk menneske som velger på bruke din posisjon til å inspirere andre i forhold til kosthold og trening hver eneste dag, og nå til å hjelpe andre til å sette pris på kroppen sin. Av deg, og alle de 95! Kunne ønske jeg var like modig. Men det skal du og bloggen din ha, du har gjenopplivet mitt treningsregime fra døende til aktivt. Jeg har funnet tilbake til gode gamle meg og det gir SÅ mye glede og overskudd. Nå skal jeg ta tilbake gleden over kokkelering ved hjelp av boken din også.

Hvis du har tenkt å lage enda en collage; hvilken epost-adresse skal man sende til? Ang LCHF, så lurer jeg på om en kan spise seg god og mett eller om en bør begrense inntaket og regne kcal hvis en vil ned litt i vekt! Så utrolig flotte damer, denne collagen ga meg frysninger! Og til alle dere som sier det bare er tynne jenter her, se en gang til! Her er det jo litt av alt! Og kjære Caroline, du er fantastisk! Håper du gjør noe sånt en gang til, da skal jeg være med! Kvinnekroppen er fantastisk bare man tør i vise den frem: Synes det var stor variasjon på bildene og mange forskjellige størrelser her!

Synes det blir feil av så mange her å kommentere at det ikke er variasjon nok i bildene. For det første kan ikke Caroline kontrolere hvem som sender inn bilder, og for det andre så er det ikke sikkert man er fornøyd med kroppen sin selv om man har en flat mage som så mange «klager» over at alle på bildene har … Noen har kanskje flat mage, men ville hatt mer muskler, eller de har armer, hofter og lår de ikke er fornøyd med.

Eller man kan ha flotte ben, men er ikke fornøyd med puppene.. Synes det er kjempe tøfft av de som har sendt inn bilder!! Jeg ser at det er mange som skriver at ingen av disse jentene har noen grunn til å grue seg til bikinisesongen..

Jeg valgte selv å sende inn bildet, så kroppen min er avbildet her. Det betyr ikke av den grunn at jeg er fornøyd med kroppen min. Jeg nærmest tvang meg selv til å sende dette bildet til Caroline, fordi jeg følte jeg hadde godt av en slik utfordring. Jeg vet selv at jeg ikke har en «tjukk kropp», men jeg har store komplekser for kroppen min, og jeg har allerede gruet meg i flere måneder til bikinisesongen begynner. Så dermed syns jeg det blir feil å si at «disse kroppene ikke trenger å grue seg».

Man kan være tynn eller tjukk, bred eller smal, høy eller lav — og likevel syns det er forferdelig å vise seg selv i bikini eller det stikk motsatte selvfølgelig.

Jeg syns det er feil og egentlig litt dårlig gjort av alle dere som kommenterer at disse jentene ikke har noe å grue seg til, for jeg er sikker på at det er flere enn meg som er avbildet her som føler seg ukomfortabel på stranda, og som innerst inne egentlig ikke turte å sende inn bildet..

For så vidt bra tiltak. Hvis det da kan legges til at dette nok ikke er et representativt utvalg av kroppene til norske kvinner. Gjennomsnittet er det nok ikke, mange av oss har langt mer å drasse på.

Og mye kommer med årene. Jeg må bare kommentere en gang til her, for jeg blir rett og slett så irritert på alle klagerne her inne!! For det første, hva tror dere dere vet om alderen på jentene her??

Hva vet dere om noen av de har fått barn?? Hva vet dere om selvtilliten til disse jentene?? Det er mulig å ha kjempedårlig selvtillitt i forhold til sin egen kropp, selv om en er tynn og sunn! Dere trenger ikke kritisere bare fordi dere ikke er fornøyde med egen kropp og dere ikke finner akkurat deres kroppstype på bildene.

...

I går spiste jeg takeaway pizza, og takket ja da mamma spurte om jeg ville ha kokosbolle. Ikke var jeg på trening heller. I dag lagde jeg en super-omelett til frokost, gikk morgentur og planlegger å trene i kveld.

Jeg vil tørre å påstå at jeg er et bedre forbilde og mer inspirerende hvis jeg legger ut bilde av omeletten, enn om jeg legger ut et bilde av meg selv med en kokosbolle presset langt inn i gapet. Kanskje er det en kombinasjon av disse to som gjør en person på sosiale medier elskverdig.

Som gir håp til alle pizza og kokosbolle-spisere om at i morgen våkner de opp med treningssko på beina og er klare for å være Sporty Spice. Jeg vet ikke lengre jeg, jeg vet bare at disse tankene mine har surret rundt i hodet mitt helt siden Fotballfrua la ut et bilde av seg fire dager etter fødsel, og halve landet fikk pizzastykket sitt i vrangstrupen.

Vær snille med hverandre og prøv å være den beste utgaven av deg selv. Spis mat, beveg kroppen din, vær sammen med mennesker som gjør deg glad og le litt hver dag — så ordner det seg nok til slutt. Hvilket av bildene av meg foretrekker du? Etter oppførselen på sosiale medier den siste tiden å dømme, vil jeg tro at de fleste foretrekker det øverste. Den gale professoren som ikke ser ut til å vite hva en hårbørste er.

Jenta som har sovet dårlig og som kan bære både vann og brød i gropene under øynene sine. Hun som ikke gidder å sminke seg fordi matteboka er eneste selskap uansett. Jeg er litt enig med deg også, og å framstå som rene glansbildet kan være til fordel for andre som å ha et forbilde og prøve å forbedre seg selv.

Men igjen vil jeg også se at personen bak skjermen er menneskelig. De også har tilbakefall, spiser junk en gang i blant og er lik som alle andre. Det viser at alt ikke er like perfekt som en tror. Folk burde få se ut som de vil og være stolt av det!! Syns fotballfrue bør være stolt og en to barnsmor med strekkmermer og litt eksta kilo skal være like stolt!!

Begge er like pene på sin måte! Grunnen til at mange er negative til bilder av kvinner som trener, kvinner som spiser sunt, kvinner som tar halv-nakne bilde er at mange kvinner er lei av presset til å være perfekt. Nå skal vi alltid se fint ut, alle skal være slanke og perfekte hele tiden. Derfor liker kvinner når andre tørr å vise seg uten sminke eller uten den perfekte outfiten. Det er ikke så mye press til å være intelligent eller utdannet, bare press om utseende.

Jeg hater ikke andre kvinner, men jeg syntes at vi burde investere like mye i utdannelse som vi gjør i utseende. Jeg vil bare påpeke at å spise en kokosbolle helt ærlig ikke er noe ille, i hvert fall ikke kalorimessig. En kokosbolle inneholder ca 45 kalorier, det spørs litt på størrelse. Ergo er en kokosbolle en grei søtbit i hverdagen og spesielt i en sunn hverdag, med et godt og variert kosthold. Nja og tjo…det er ikke det at fotballfrue har så tynn og perfekt kropp som er problemet.

Greia er vel mere det at vi begynner å gå lei disse «fasade»-bildene av et plettfritt hjem med alt i hvitt, friske roser og en fresh tekopp med en sunn sjokoladebit ved siden av.

Det gjenspeiler ikke det virkelige liv. Ikke hos fotballfrue heller. Det nekter jeg og tro. Og om det stemmer så er det jo bare trist. Hun leger ut bilder av seg selv i «pysjen» på morgenen…og sitter sminke og strigla som om hun skulle på ball. Det er vel ingen som gjør sånt til vanlig??

Man sminker seg vel ikke og styler håret FØR man tar av seg pysjen liksom?? Bildene hun legger ut har så lite med virkeigheten å gjøre at jeg klarer på en måte ikke å ta det seriøst. Men det er hennes greie, hun presenterer livet sitt som en glossy dusrosa fasade, og hun om det. Men det blir bare som å kikke i et magasin liksom…uinteressant og uinspirerende. Jeg må klare å identifisere meg med bloggeren hvis jeg skal finne det interessant.

Du derimot, klarer jeg fint å identifisere meg med. Men det har på en måte vært din stil så lenge jeg har lest bloggen din. Du er blitt mer glossy de siste par årene, men det blir vel sånn med det fleste. Man blir jo påvirket. Jeg er også driiitlei av å lese innlegg av alle de som forsvarer fotballfrue.

Må le av dere alle sammen. Og jeg er HELT enig! Ikke fordi jeg mener du er styggere der fordi jeg er sjalu, men fordi du er naturlig pen og ikke trenger så mye sminke. Nå mener jeg ikke at du alltid må gå uten sminke, men kanskje tone det litt ned? En mellomting mellom disse to bildene? Veit ikke hvor mye du pleier å sminke deg til vanlig, og det er ikke meninga å kritisere. Men det er et tips.

Ta det som et kompliment, less is more! MEN er jo ikke slik jeg ser at det folk jubler når valkene kommer tytende å usminka ansikt kommer frem.. Men for meg som mann å ikke overvektig og ikke støgg som du skriver, ser jeg ikke etter syltynne se på meg jenter..

Hehe, må flire litt, er veldig enig med deg, jeg er en sånn som går på trening for å kunne gå hjem å spise sjokoladen min med god samvittighet, og ser ut til at alle andre jenter her er enig med deg, men hvem er det da som er slem, om alle mener at det er fælt å kommentere på div. Den gylne middelvei er ganske fin, den! Dette er blant de mest nyanserte innleggene jeg har lest i denne debatten, det står det respekt av.

Jeg er så lei av jenter som ser på seg selv eller andre som stygge, bre fordi at de ikke har sminke på. Det nesten en selvfølge at dere ser litt bedre med sminke på så lenge det ikke er for mye , men det betyr ikke at du er stygg på bildet uten sminke. De fleste er pene akkurat sånn de er. For å være helt dundrende ærlig. Så er du fantastisk my nydeligere uten sminke, men det er vel mer en ærlig gutts, ærlige mening enn noe du ønsker å høre? Jeg er helt enig at det blir for dumt at tynne jenter skal rakkes ned på, slik som fotballfrue.

Dessverre sier samfunnet ofte at du enten er for feit eller for tynn. Men, at du skal klage over folk som legger ut strekkmerker, valker og bilder uten sminke? Dette blir for dumt. Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke.

For det er ikke annet enn løgn. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av år gamle jenter de fleste av dem med flat mage og smale bein. Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene.

Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage. Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene. Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv. Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett.

Du er ei herlig jente Caroline, stå på! Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage. Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for. Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre.

Så full creds til Caroline! Det er ingen her som er under 18! Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut. Det er damer her i strl. Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene. Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work!

Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en. Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former.

Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone. Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det.

Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline! Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott! Det er kvinner her fra i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det.

For en flott samling av bikiniklare jenter — i alle fasonger! Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over både positive og negative om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min!

Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!: Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse — så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!: Nei, jeg vet det! Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere.

Så jeg var en av de 3: Kanskje neste gang ja: D Veldig flott initiativ uansett!!! Du er flink, Caroline: Stor inspirasjon i hverdagen. Både når det gjelder trening og kosthold: Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med! Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende. Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening.

Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: Jeg tar av meg…. Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress? Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen?

Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem. Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene.

Kan man sende inn enda — hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene.

Kan hende de ikke synes de har fine kropper? Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. Uansett — bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! Når man etterspør frivillige til en bildesamling som dette så er det klart at det blir en liten skjevfordeling! Det må man jo regne med. Og utvalget er jo ikke representativt, men Caroline sa heller aldri at det skulle være det!

Det var jo de 95 første som fikk komme med, og det er jo bare tilfeldig hvem som sitter og leser bloggen på det tidspunktet Caroline poster innleggene sine så.. Selv om det ikke var så mange super-overvektige i denne bildeserien, så er det mange ulike kropper her. Og alle har forskjellige former og fasonger. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Det går jo an å ha komplekser selv om man er tilsynelatende tynn… Som Caroline selv skrev, så er det mange som har slitt med spiseforstyrrelser her.

Og det er flott at både de som har slitt med under- og overspising stiller opp. Jeg synes det er beundringsverdig! Dette innlegget handlet jo primært om helse og at man er fornøyd med den man er i DAG! Så hadde du vært fornøyd, så hadde du nok sendt inn et bilde du også… Og da ville det kanskje ha vært større variasjon, hvem vet? Dette tror jeg faktisk er ditt aller beste innlegg, og jeg har fulgt bloggen din i minst tre år.

Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset. Helt enig kjempe bra innlegg! MEN hvor har du fra at skandinaviske jenter er kjent for å være verdens peneste.? Det varierer sikkert alt etter hvor folk kommer i fra. For noen er vel svenske damer verdens vakreste, og noen andre er norske damer verdens vakreste.. Nettopp — og noen liker svensker, noen liker norsker og noen liker hverken svensk eller norsk, men noen langt andre nasjonaliteter: For et flott innlegg, Caroline!

Du er virkelig et fantastisk menneske som velger på bruke din posisjon til å inspirere andre i forhold til kosthold og trening hver eneste dag, og nå til å hjelpe andre til å sette pris på kroppen sin. Av deg, og alle de 95! Kunne ønske jeg var like modig. Men det skal du og bloggen din ha, du har gjenopplivet mitt treningsregime fra døende til aktivt. Jeg har funnet tilbake til gode gamle meg og det gir SÅ mye glede og overskudd.

Nå skal jeg ta tilbake gleden over kokkelering ved hjelp av boken din også. Hvis du har tenkt å lage enda en collage; hvilken epost-adresse skal man sende til? Ang LCHF, så lurer jeg på om en kan spise seg god og mett eller om en bør begrense inntaket og regne kcal hvis en vil ned litt i vekt! Så utrolig flotte damer, denne collagen ga meg frysninger! Og til alle dere som sier det bare er tynne jenter her, se en gang til! Her er det jo litt av alt! Og kjære Caroline, du er fantastisk!

Håper du gjør noe sånt en gang til, da skal jeg være med! Kvinnekroppen er fantastisk bare man tør i vise den frem: Synes det var stor variasjon på bildene og mange forskjellige størrelser her! Synes det blir feil av så mange her å kommentere at det ikke er variasjon nok i bildene. For det første kan ikke Caroline kontrolere hvem som sender inn bilder, og for det andre så er det ikke sikkert man er fornøyd med kroppen sin selv om man har en flat mage som så mange «klager» over at alle på bildene har … Noen har kanskje flat mage, men ville hatt mer muskler, eller de har armer, hofter og lår de ikke er fornøyd med.

Eller man kan ha flotte ben, men er ikke fornøyd med puppene.. Synes det er kjempe tøfft av de som har sendt inn bilder!! Jeg ser at det er mange som skriver at ingen av disse jentene har noen grunn til å grue seg til bikinisesongen..

Jeg valgte selv å sende inn bildet, så kroppen min er avbildet her. Det betyr ikke av den grunn at jeg er fornøyd med kroppen min. Jeg nærmest tvang meg selv til å sende dette bildet til Caroline, fordi jeg følte jeg hadde godt av en slik utfordring. Jeg vet selv at jeg ikke har en «tjukk kropp», men jeg har store komplekser for kroppen min, og jeg har allerede gruet meg i flere måneder til bikinisesongen begynner.

Så dermed syns jeg det blir feil å si at «disse kroppene ikke trenger å grue seg». Man kan være tynn eller tjukk, bred eller smal, høy eller lav — og likevel syns det er forferdelig å vise seg selv i bikini eller det stikk motsatte selvfølgelig. Jeg syns det er feil og egentlig litt dårlig gjort av alle dere som kommenterer at disse jentene ikke har noe å grue seg til, for jeg er sikker på at det er flere enn meg som er avbildet her som føler seg ukomfortabel på stranda, og som innerst inne egentlig ikke turte å sende inn bildet..

For så vidt bra tiltak. Hvis det da kan legges til at dette nok ikke er et representativt utvalg av kroppene til norske kvinner. Gjennomsnittet er det nok ikke, mange av oss har langt mer å drasse på. Og mye kommer med årene. Jeg må bare kommentere en gang til her, for jeg blir rett og slett så irritert på alle klagerne her inne!! For det første, hva tror dere dere vet om alderen på jentene her?? Hva vet dere om noen av de har fått barn?? Hva vet dere om selvtilliten til disse jentene??

Det er mulig å ha kjempedårlig selvtillitt i forhold til sin egen kropp, selv om en er tynn og sunn! Dere trenger ikke kritisere bare fordi dere ikke er fornøyde med egen kropp og dere ikke finner akkurat deres kroppstype på bildene. For det er det, kombinert med sjalusi og at dere ikke ser hvor fine deres egne kropper er, som gjør at dere klikker i vinkel her!

Dere kaller de perfekte, men tror dere helt ærlig at de selv synes de er prikkfrie og ingenting de skulle ønske var annerledes? En hyllest til kvinnen trenger ikke være en kraftig overvektig kropp — er ikke tynne, fyldige eller normalvektige kropper godt nok for denne collagen kanskje?

Jenter bilder tynne jenter

Dansk escort live chat room

: Jenter bilder tynne jenter

Jenter bilder tynne jenter 236
THAI MASSASJE BERGEN SENTRUM COCK AND BALLS TRONDHEIM 72
Knulle trondheim dating oslo 155
ESKORTE BLOGG EROTIKK FOR DAMER 94

Nå er jeg sikkert eneste gutt som kommenterer her utrolig hvordan vi plutselig havner på en nettside når vi hører ordet «bikini»…. Dette var slett intet «normalt» utvalg av norske jenter. Jeg telte fem jenter totalt som hadde litt ekstra materiale å bære på i forhold til normen, og disse fem er ikke engang i nærheten av å være tjukk. Resten er nesten utelukkende jenter høyt oppe på «perfekthetsskalaen» hva kroppstype angår.

Med andre ord; dersom dette skal være en collage av normalen, er det ikke i nærheten av å tjene sin hensikt. Dersom jeg var jente og hadde noen kilo til overs, ville jeg heller vært mer redd for å vise meg frem i bikini etter å ha sett denne collagen enn før. Alt denne collagen beviser, er at jenter med en tynn og fin kropp har meget lav terskel for å sende inn bilde av seg selv i bikini, mens jenter med noen kilo ekstra eller sågar normal kroppsfasong vegrer seg.

Da har dere misforstått begge to: Jeg må dessverre si meg enig med Steven. Noe som for all del ikke er negativt i utgangspunktet, men som virkelig sender feil signal til mange. Da hadde effekten av dette innlegget vært så utrolig mye bedre! Med det sagt — samtlige av jentene som var avbildet var utrolig vakre — dere kan være superstolte!!

Den kan dere se her. Og det sier jo litt når hun har mange tusen lesere hver dag, og bare rundt jenter turte å […]. Noen litt fyldigere enn andre, men likevel helt normale og de fleste slanke.

I mine øyne da!: Men sendte ingen større inn, så sendte vel ingen større inn.. Fantastisk tiltak du har satt igang: Her var det mange sunne, flotte kvinnekropper! Jeg heier på at man skal være stolt av kroppen sin uansett form og fasong — og ikke være redd for vise den frem! Hva har BMI å si om du er feit? Veldig lite… Alle disse jentene er jo skikkelig slanke, uansett om de er har en BMI på over Det bil vel sikkert si at du har utrolig masse muskler, for BMI er bare kroppsvekten din, ikke fettet ditt..

Og hvis du har masse muskler, veier du mer som tilsier at MBI-en din er mest sannsynlig høyere! Alle disse jentene var jo klin lik nesten, noen unntak. Caoline, du kunne jo holdt det litt lenger åpent, for det er jo ikke bare og bare å sende inn et bilde av seg selv hvis du er større enn andre, noen vil faktisk tenke gjennom det før de poster det på Norges største blogg… så… men uansett, greit konsept, men litt fail!

Du kan virkelig ikke si at alle disse kvinnene er klin like. Det kan du bare ikke. For det er ikke annet enn løgn. Jeg må si jeg synes dette var et flott tiltak og forsøk. Men de bildene du viser her er bilder av år gamle jenter de fleste av dem med flat mage og smale bein. Jeg fant i alt 3 personer som kanskje var litt store, men de var ikke store som i xxl, ser ihvertfall ikke slik ut på bildene. Jeg hadde gledet meg til dette innlegget for å kunne se at det var flere enn meg som ikke hadde flat mage, men så vises det omtrent kun jenter med flat mage.

Jaja, håper du kan få til en ny collage med mer variert innhold og ikke bare de xxs jentene. Må rose deg likevel Caroline for å du gidder, og for at du ser kvinnekroppen fra flere perspektiv. Selv om du er en fantastisk godt rent kvinne uten noen grunn til å være redd for å vise deg i bikini synes jeg det er flott at du snakker godt om alle de med litt ekstra fett. Du er ei herlig jente Caroline, stå på!

Husk at jeg egentlig ikke skylder på deg for at det er flest bilder av jenter med flat mage. Jeg er fullt klar over at du tok de første 95, det har jeg full forståelse for. Synes kanskje at alle de som sendte inn bilder av de «Perfekte» kroppene sine burde tenke litt over hvordan det påvirker andre. Så full creds til Caroline! Det er ingen her som er under 18! Og den eldste er over 50, så for henne må det være fantastisk å høre at hun ser såpass ung ut. Det er damer her i strl.

Det at du ikke synes det, viser bare at jeg har lykkes med innlegget, for det er nettopp det jeg ville bevise: Da beklager jeg for at jeg fikk feil inntrykk av bildene. Og det er ikke bare jeg som synes at det er lite variasjon, men det er vel ikke noe feil her i gården så, good work!

Jeg er med i denne collagen, og jeg har absolutt ikke flat mage og er misfornøyd med kroppen min, og gjorde dette for å gjøre meg selv litt tøffere, og prøve å bli fornøyd med den kroppen jeg har. Bare fordi folk har flate mager så kan det være andre ting på kroppen som plager en. Jeg drømmer om den flate magen til bestevenninnen min, mens hun drømmer om å ha mine pupper og lår, fordi hun eier ikke former. Så ikke kom her å kritiser oss, når det her er noe som mest sannsynlig bryter alles egen komfortsone.

Stolt av at jeg sendte inn bilde av meg selv, og hvis du faktisk sier at «alle» her har flat mage, så tusen takk, det er første gang i mitt liv at jeg har hørt det. Takk Caroline, for dette nydelige innlegget. Et kjempe flott initiativ fra deg Caroline! Det forteller vel at de som har sendt inn bilder i hovedsak er unge, tynne og fornøyd med kroppen sin, mens de som er misfornøyd unngår å sende inn. Men dette er jo ikke noe du kan ta på din kappe, jeg synes selve oppfordringen du kom med var flott!

Det er kvinner her fra i de fleste størrelser, men det virker ikke som alle ser det. For en flott samling av bikiniklare jenter — i alle fasonger! Vil bare si tusen takk for at du tok med bildet av meg! Alle kommentarene over både positive og negative om bildene, ga meg den siste boosten jeg trengte for virkelig å elske kroppen min!

Det fine med det er at vi alle synes de ser så flotte ut, at vi ikke tenker over det engang!: Flott tiltak, og for dere som ikke finner annet enn det dere tror er xs, ta et bilde av dere selv og sammenlign med disse — så ser dere nok at forskjellene ikke er så store likevel!: Nei, jeg vet det!

Er så lei for det! Det var helt tilfeldig de siste 3 som ikke kom med, jeg samlet alle i en mappe og gikk systematisk nedover til det ikke var plass til flere. Så jeg var en av de 3: Kanskje neste gang ja: D Veldig flott initiativ uansett!!! Du er flink, Caroline: Stor inspirasjon i hverdagen.

Både når det gjelder trening og kosthold: Jeg har ikke noen bikinibilder av meg selv og fikk derfor ikke sendt inn, men hadde jeg hatt liggende hadde jeg vært med! Jeg er drøyt 30 år, hardt-trenende og hardtarbeidende. Liker ikke alltid kroppen min, men er fornøyd med det jeg har skapt gjennom hard trening. Jeg digger collagen, og syns den representerer det som var meningen: Jeg tar av meg….

Dere er tøffe jenter, og ikke minst vakre! Dere som «klager», er dere klar over at dere er med på å skape kroppspress? Hva mener dere er den riktige kroppsfasongen og -størrelsen? Jeg håper ingen av dere som har sendt inn bildene tar dere nær av sånne kommentarer, for dere skal vite at dere er et forbilde for oss andre på at vi skal være stolte av det vi har å ikke være redd for å vise oss frem.

Bildene hadde nok gitt ett bedre inntrykk hvis de hadde vært i full størrelse, men til og med jeg ser at det er forskjell på disse kroppene. Kan man sende inn enda — hvis du kunne tenkt deg å lagd en til? Synes å lese alle disse dritt-kommentarene blir for dumt… Alle klager over at Caroline kun har lagt med bilder av jenter med fine kropper, men det var jo de som sendte inn bildene. Kan hende de ikke synes de har fine kropper?

Men flott at de får beskreftelse på at de har det da. Uansett — bra tiltak Caroline! Synes du skal gjøre det igjen! Når man etterspør frivillige til en bildesamling som dette så er det klart at det blir en liten skjevfordeling! Det må man jo regne med. Og utvalget er jo ikke representativt, men Caroline sa heller aldri at det skulle være det!

Det var jo de 95 første som fikk komme med, og det er jo bare tilfeldig hvem som sitter og leser bloggen på det tidspunktet Caroline poster innleggene sine så.. Selv om det ikke var så mange super-overvektige i denne bildeserien, så er det mange ulike kropper her.

Og alle har forskjellige former og fasonger. Så hvorfor er dere så opptatt av vekt? Det går jo an å ha komplekser selv om man er tilsynelatende tynn… Som Caroline selv skrev, så er det mange som har slitt med spiseforstyrrelser her. Og det er flott at både de som har slitt med under- og overspising stiller opp. Jeg synes det er beundringsverdig! Dette innlegget handlet jo primært om helse og at man er fornøyd med den man er i DAG! Så hadde du vært fornøyd, så hadde du nok sendt inn et bilde du også… Og da ville det kanskje ha vært større variasjon, hvem vet?

Dette tror jeg faktisk er ditt aller beste innlegg, og jeg har fulgt bloggen din i minst tre år. Jeg blir rett og slett veldig stolt av norske kvinner, jeg vet at skandinaviske jenter er kjent som verdens peneste, og her er bildebeviset. Helt enig kjempe bra innlegg! MEN hvor har du fra at skandinaviske jenter er kjent for å være verdens peneste.? Det varierer sikkert alt etter hvor folk kommer i fra. For noen er vel svenske damer verdens vakreste, og noen andre er norske damer verdens vakreste..

Nettopp — og noen liker svensker, noen liker norsker og noen liker hverken svensk eller norsk, men noen langt andre nasjonaliteter: For et flott innlegg, Caroline! Du er virkelig et fantastisk menneske som velger på bruke din posisjon til å inspirere andre i forhold til kosthold og trening hver eneste dag, og nå til å hjelpe andre til å sette pris på kroppen sin. Av deg, og alle de 95! Kunne ønske jeg var like modig. Men det skal du og bloggen din ha, du har gjenopplivet mitt treningsregime fra døende til aktivt.

Jeg har funnet tilbake til gode gamle meg og det gir SÅ mye glede og overskudd. Nå skal jeg ta tilbake gleden over kokkelering ved hjelp av boken din også. Hvis du har tenkt å lage enda en collage; hvilken epost-adresse skal man sende til? Ang LCHF, så lurer jeg på om en kan spise seg god og mett eller om en bør begrense inntaket og regne kcal hvis en vil ned litt i vekt!

Så utrolig flotte damer, denne collagen ga meg frysninger! Og til alle dere som sier det bare er tynne jenter her, se en gang til! Her er det jo litt av alt! Og kjære Caroline, du er fantastisk! Håper du gjør noe sånt en gang til, da skal jeg være med! Kvinnekroppen er fantastisk bare man tør i vise den frem: Da skjønner jeg bedre hva du mener. Det ville jeg selv kalle ganske så overvektig. Jeg var undervektig fra barneskolen til videregående.

Har lagt på meg masse fra til nå. Nå er jeg normalvektig. Har altså aldri slitt med overvekt. Er faktisk ikke helt sikker når det kommer til det stykket Glemte å poste som anonym i dette innlegget. Dette innlegget har blitt redigert av m20k: Whatever floats your boat. Jeg foretrekker normalvektige jenter, men jeg så ei formfull jente her om dagen som var en skikkelig "head turner", så aldri si aldri.

Hun var utrolig sexy. It is one of the most powerful forces that shape history. Før i tiden ble frodige kvinner gjerne forgudet og portrettert i malerier. I dag hvor de fleste har nok mat og vet mer om de helsemessige aspektene med overvekt er det vel gjerne helst den andre veien det går i for de fleste, men hvem har vel rett til å si hva som er riktig for deg. Liker du et bilde fra pålogginsskjermen til Windows 10?

Alle de damene i eksemplene til trådstarter jo morbid overvektige. Er nok som sagt en vanligere preferanse enn mange skulle tro. Ashley Graham og Ellana Bryan er jo to flotte formfulle bikinimodeller, om enn noe mindre enn trådstarter sine eksempler muligens:. Dette innlegget har blitt redigert av afterall: Morbid overvektig er de neppe. Ashley Graham og Ellana Bryan er jo to flotte formfulle bikinimodeller, om enn noe mindre enn trådstarter sine eksempler muligens: Man kan være rimelig tykk og fortsatt være sunn.

Det er ikke vekten eller flesket alene som definerer "sunnhetsgraden". Problemer oppstår når man spiser ræva mat, masse sukker, lite bevegelse og generell "jeg gir faen i helsen min", men det kan man gjøre som tynn også.

Det er heller ikke gitt at man blir slank selv om man trener og spiser "riktig". Opp Rapporter 18 medlem medlem Bruker. Det kan nok være en bieffekt av samtidens fettstigma at noen mennesker tror de er sunne bare de er slanke. Lurer på stor den samfunnskostnaden er. Det lurer jeg på også. Plenty av folk med livsstilsykdomer som er slanke. Jeg vil også tro at stigmataen fører til dårlig motivasjon for tykke folk. Hvis man trener og spiser bra uten å gå ned i vekt så blir man ikke veldig motivert til å fortsette selv om man blir sunnere.

Jeg vil heller ha en tykk dame som klarer å bevege seg litt enn ei tynn jente som er like lat som meg. Opp Rapporter Side 1 av 2 1 2 Neste Tilbake til Seksualitet 0 bruker e leser denne tråden 0 medlemmer, 0 gjester, 0 skjulte brukere.

Community Forum Software by IP. Vis nytt innhold Retningslinjer.

Lady eskorte nett